Nechci komunistu

Nechci na Hradě bývalého komunistu

“Jsem odhodlán jít tvrdě do boje,” uvedl Karel Schwarzenberg. “Budu srdcem i rozumem hájit Českou republiku. Podpořím vědce, kulturu a rozvířím chybějící diskusi o dlouhodobém směřování našeho státu v zahraniční politice. Budu prosazovat vládu práva,” představil Karel Schwarzenberg svoji vizi prezidentského úřadu.

This entry was posted in Volby. Bookmark the permalink.

One Response to Nechci komunistu

  1. Nechci prezidenta s komunustickou minulosti!Nechci prezidenta ktery s opozicni smlouvou s Klausem umoznili tunelarum vytunelovat stat!Prvni.byla privatizace,pak opozicni smlouva a posledni teckou byla amnestie kterou si Klaus pro sve zname zajistil beztresnost a nasledky poneseme my obcejni lide.Uz toho je dost a proto volim Karla!!! Jediny antikomunista osobnost s noblesnim chovanim.Nezil tady takze neprisel do styku s tim marazmem takze ma jine mysleni a bude nas dobre reprezentovat v zahranici kde mame povest zlodeju.Karel by se vubec nemusel angazovat nema to zapotrebi a proto muzeme byt radi ze chce byt nasim prezidentem!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>